Shinobi of Destiny
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shinobi of Destiny

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Všetko od začiatku...

Goto down 
+2
Celtuslivor
Ookami Mia
6 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3
AutorZpráva
Tora
Kazekage
Kazekage
Tora

Poèet pøíspìvkù : 45

Všetko od začiatku... - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Všetko od začiatku...   Všetko od začiatku... - Stránka 3 Icon_minitimeMon Sep 20, 2010 6:41 pm

Yi

Jsem tu přivázanej... Řekl jsem, když jsem si s poměl na toho magora.Bolí mě břicho,mám hlad, všechno je v... Řekl jsem, se skyslím obličejem.
Návrat nahoru Goto down
Tensa Zangetsu
Admin , Mizukage
Admin , Mizukage
Tensa Zangetsu

Poèet pøíspìvkù : 65

PříspěvekPředmět: Re: Všetko od začiatku...   Všetko od začiatku... - Stránka 3 Icon_minitimeMon Sep 20, 2010 6:49 pm

???

Zahihnala jsem se, rozvázala jsem mu ruce. Otevřela jsem svou brašnu a vytáhla Dango, řížovou rolku. Poté jsem vytáhla flašku saká a zahihnala jsem se ještě víc. Né aby ses opil. Hihnala jsem se dál apodala jse mu ty věci.
Návrat nahoru Goto down
Tora
Kazekage
Kazekage
Tora

PříspěvekPředmět: Re: Všetko od začiatku...   Všetko od začiatku... - Stránka 3 Icon_minitimeMon Sep 20, 2010 6:52 pm

Yi

Když mi rozvázala ruce, tak jsem se divil. Moje svědomí mi říkalo že to je tne magor v henge,ale že byla tak milá.Tak jsem neodolal, vzal jsem si jenom dango, a napil se trochu Sakého.Pak jsem si otřel pusu, No...tak díky.. Řekl jsem jí.
Návrat nahoru Goto down
Tensa Zangetsu
Admin , Mizukage
Admin , Mizukage
Tensa Zangetsu

PříspěvekPředmět: Re: Všetko od začiatku...   Všetko od začiatku... - Stránka 3 Icon_minitimeMon Sep 20, 2010 7:01 pm

???

Dívala jsem se na něj.Ten chlapec se mi líbil.Rukou jsem si zajela ke stehnu.Byla jsem děsně nadržená. Čekala jsem až trochu bude v náladě.Měla jsem v plánu ho pak svézt.
Návrat nahoru Goto down
Tora
Kazekage
Kazekage
Tora

PříspěvekPředmět: Re: Všetko od začiatku...   Všetko od začiatku... - Stránka 3 Icon_minitimeMon Sep 20, 2010 7:04 pm

Yi

Nechápal jsem proč na mě tak civěla, pomalu jsem se zvednul.Díky...za tu obsluhu , ale to si nemusela. Jestli dovolíš , tak bych šel k Hokagemu... Řekl jsem.
Návrat nahoru Goto down
Tensa Zangetsu
Admin , Mizukage
Admin , Mizukage
Tensa Zangetsu

PříspěvekPředmět: Re: Všetko od začiatku...   Všetko od začiatku... - Stránka 3 Icon_minitimeMon Sep 20, 2010 7:08 pm

???

Nikam
,řekla jsem rázným tonem a skočila jsem na něj.Ležela jsem na zemi, podemnou byl ten kluk.Cítila jsem jeho dech.Vášnivě jsem ho políbila a porozepla jsem si halenku. Yi mohl být rozrušený z mých velkých prsou.
Návrat nahoru Goto down
Tora
Kazekage
Kazekage
Tora

PříspěvekPředmět: Re: Všetko od začiatku...   Všetko od začiatku... - Stránka 3 Icon_minitimeMon Sep 20, 2010 7:12 pm

Yi

Když mě svalila na zem a políbila,tak jsem si uvědomil.Co jsem říkal těm dvoum,ach...láska je peklo... Řekl jsem, a odstrčil jí od sebe. Hele...já nejsem žádnej ...kterej se nechá na první dojem sbalit... Řekl jsem trochu vostře, ah...kdyby tu byl aspoň ten magor... Pomyslel jsem si.
Návrat nahoru Goto down
Tensa Zangetsu
Admin , Mizukage
Admin , Mizukage
Tensa Zangetsu

PříspěvekPředmět: Re: Všetko od začiatku...   Všetko od začiatku... - Stránka 3 Icon_minitimeMon Sep 20, 2010 7:17 pm

???

Pšššššt,nemluv... Přiložila jsem mu k ústum prsteníček.Rozepla jsem mu ryfle a zalovila mu v jeho kalhotách.Chytla jsem mu pevně penis.Rukou jsem začala pohybovat nahoru a dolů, začala jsem zrychlovat na tempu. Druhou rukou jsem chytla jeho ruku a přitiskla ji k mým prsům.
Návrat nahoru Goto down
Tora
Kazekage
Kazekage
Tora

PříspěvekPředmět: Re: Všetko od začiatku...   Všetko od začiatku... - Stránka 3 Icon_minitimeMon Sep 20, 2010 7:21 pm

Yi

Ještě než to udělala tak jsme jí chytil do svého stínu.Ne... vím na co myslíš...a dle mého myšlení ti to semnou vychází na 100%...ale to se nestane. Řekl jsem jí.
Návrat nahoru Goto down
Tensa Zangetsu
Admin , Mizukage
Admin , Mizukage
Tensa Zangetsu

PříspěvekPředmět: Re: Všetko od začiatku...   Všetko od začiatku... - Stránka 3 Icon_minitimeMon Sep 20, 2010 7:28 pm

???

Ty mě snad nechceš??Neříkej že se ti nelíbím.... Chceme to oba...Užijme si spolu...
Kolem nás zafoukal silný vítr.Slunce bylo skryté v mračnu. Vypadalo to že zachvili bude pršet...
Návrat nahoru Goto down
Tora
Kazekage
Kazekage
Tora

PříspěvekPředmět: Re: Všetko od začiatku...   Všetko od začiatku... - Stránka 3 Icon_minitimeMon Sep 20, 2010 7:47 pm

Yi

Viděl jsem mraky, to byla pro mě nevýhoda.Láska je peklo... Řekl jsem , a čekal.
Návrat nahoru Goto down
Tensa Zangetsu
Admin , Mizukage
Admin , Mizukage
Tensa Zangetsu

PříspěvekPředmět: Re: Všetko od začiatku...   Všetko od začiatku... - Stránka 3 Icon_minitimeMon Sep 20, 2010 7:50 pm

???

Stíny kolem mě zeslabovali, už jsem se mohla hýbat. Pomalu jsem šla k tomu klukovi. Začalo pršet,na zem padali velké chladné deštové kapky....
Návrat nahoru Goto down
Tora
Kazekage
Kazekage
Tora

PříspěvekPředmět: Re: Všetko od začiatku...   Všetko od začiatku... - Stránka 3 Icon_minitimeMon Sep 20, 2010 7:52 pm

Yi

Ksou... , pomyslel jsem si , a zůstal stát, když začlo pršet. Tak mi to bylo divné, ale nic jiného se dělat nedalo.
Návrat nahoru Goto down
Tensa Zangetsu
Admin , Mizukage
Admin , Mizukage
Tensa Zangetsu

PříspěvekPředmět: Re: Všetko od začiatku...   Všetko od začiatku... - Stránka 3 Icon_minitimeMon Sep 20, 2010 8:05 pm

-Yi
Najednou všechno zmizelo. Ta uchýlná ženská, přestalo pršet, na obloze nebyl žádný mráček. Pochopil jsi že to bylo silné genjutsu.Podíval jsi se do prava a uviděl svého sensei jak je opřený o jeden kůl a tleská ti.

Sasuke Uchiha

Tleskal jsem mu. Byl jsem s ním docela spokojený.Tak přeci je v něm něco... Výborně, prospěl si ve zkoušce. Usmál jsem se na něj. Těd si dej přestávku, za dvě hodiny přijd na trénovací louku. Pfuf. Místo mě se objevil špalek.
Návrat nahoru Goto down
Tora
Kazekage
Kazekage
Tora

PříspěvekPředmět: Re: Všetko od začiatku...   Všetko od začiatku... - Stránka 3 Icon_minitimeTue Sep 21, 2010 4:56 pm

Yi

Hmm... Zabručel jsem, když jsem měl plný žaludek,tak jsem vyskočil na barák,na který jsem si lehnul, a usnul.
Návrat nahoru Goto down
Tensa Zangetsu
Admin , Mizukage
Admin , Mizukage
Tensa Zangetsu

PříspěvekPředmět: Re: Všetko od začiatku...   Všetko od začiatku... - Stránka 3 Icon_minitimeTue Sep 21, 2010 6:50 pm

Sasuke Uchiha

S rukama v kapse jsem šel pomalu k sídlu Uchiha... Šel jsem pomalu,protože jsem nikam nespěchal. Občas jsem se podíval kolem sebe jestli neuvidím Sakuru.
Návrat nahoru Goto down
Tora
Kazekage
Kazekage
Tora

PříspěvekPředmět: Re: Všetko od začiatku...   Všetko od začiatku... - Stránka 3 Icon_minitimeTue Sep 21, 2010 6:57 pm

Yi

Spal jsem,měl jsem sen jak mě Sasuke mučí, tím jeho ohavným genjutsu.Probudil jsem se a nudně koukal na mraky,které se pohybovali na obloze.Dal jsem si ruce za hlavu,a čekal,zda-li se oběví nějaký zázrak.
Návrat nahoru Goto down
Tensa Zangetsu
Admin , Mizukage
Admin , Mizukage
Tensa Zangetsu

PříspěvekPředmět: Re: Všetko od začiatku...   Všetko od začiatku... - Stránka 3 Icon_minitimeTue Sep 21, 2010 8:07 pm

Sasuke Uchiha

Dorazil jsem k sídlu, zavřel jsem za sebou dveře a vyrazil do doja. Zaujmul jsem bjové postavení. V očích se mi zjevil můj sharingan. Začal jsem dělat všechny chvaty co znám.. poté jsem vytáhl meč a začal s ním šermovat, přecházet z jedné pozice do druhé...
Návrat nahoru Goto down
Cheese
Genin
Genin
Cheese

Poèet pøíspìvkù : 8

PříspěvekPředmět: Re: Všetko od začiatku...   Všetko od začiatku... - Stránka 3 Icon_minitimeWed Sep 22, 2010 2:56 pm

Miki

Procházela jsem se Konohou a přemýšlela jak má použít KG.Je to divné, v tomhle věku uměl používat Ranmaru každý z klanu. Škoda že nezůstaly nějaké zbytky z klanové části. Ach jo... povzdychla jsem si.
Návrat nahoru Goto down
Ookami Mia
Admin , Hokage
Admin , Hokage
Ookami Mia

Poèet pøíspìvkù : 54

PříspěvekPředmět: Re: Všetko od začiatku...   Všetko od začiatku... - Stránka 3 Icon_minitimeWed Sep 22, 2010 5:13 pm

Naruto

Do kancelárie som si zavolal ostatných Jouninov, ktorý práve netrénovali s geninmi.
Ehm... takže... Máme nového Genina. Ino myslím, že by si sa o ňu mohla postarať ty... povedal som zamyslene.
á Kiba... keĎže ty nemáš čo robiť... pozívaš ma na Ramen! hlasito som sa zasmial a vyskočil som zo stoličky pred neho.
Ino, nájdi si ju... Kiba smer Ichiraku Ramen... schmatol som ho a vybehli sme von...

Ino

Anime kvapka.
doh... tak ďakujem pekne... povzdychla som si a vyskočila som z okna.
Behala som po celej dedine, až som konečne uvidela dievča s čelenkou Konohy.
Hm.. to bude ona.. vyplazila som jazyk a skočila som ku nej.
ehm... ahoj! Som Ino Yamanaka...Náš baka- teda náš hokage-sama ma vybral za tvôjho sen-sei... s úsmevom som čakala na jej reakciu.
Návrat nahoru Goto down
http://shinobi-of-destiny.roflforum.net
Tora
Kazekage
Kazekage
Tora

PříspěvekPředmět: Re: Všetko od začiatku...   Všetko od začiatku... - Stránka 3 Icon_minitimeWed Sep 22, 2010 7:17 pm

Yi

Povzdychnul jsem si,je tu velká nuda... jen tak ležet,ale furt lepší než něco dělat. Pomyslel jsem si, a hlasitě vzdychnul.
Návrat nahoru Goto down
Cheese
Genin
Genin
Cheese

Poèet pøíspìvkù : 8

PříspěvekPředmět: Re: Všetko od začiatku...   Všetko od začiatku... - Stránka 3 Icon_minitimeWed Sep 22, 2010 8:33 pm

Miki

A-a-ahoj Ino přátelsky a koktavě jsem odpověděla. Měla bych jí být pokud Hokage-sama dal tebou najít Miki Wasabi. dodala jsem a usmála se na ni.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Všetko od začiatku...   Všetko od začiatku... - Stránka 3 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Všetko od začiatku...
Strana 3 z 3Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Shinobi of Destiny :: Hrací místnosti :: Konohagakure no Sato :: Konohagakure no Sato-
Přejdi na: