Předmět: Re: Všetko od začiatku... Sun Sep 19, 2010 9:57 pm
Sasuke Uchiha
Sakuro...prosím neplač....Sakura ale furt brečela.Nevěděl jsem co dělat.Neměl jsem v utěšování žen žádné zkušenosti.Zvedl jsem ji hlavu a díval se na ní.Měla krásné zelené oči.Pomali jsem se k ní přibližoval až se naše ústa setkali. Políbil jsem ji a čekal na její reakci. Byl jsem trochu nesvůj, byla to má první pusa...
Ookami Mia Admin , Hokage
Poèet pøíspìvkù : 54 Join date : 18. 09. 10
Předmět: Re: Všetko od začiatku... Sun Sep 19, 2010 10:02 pm
Sakura
Nečakala som to... Cítila som sa... strašne šťastná. Dala som mu ruku na líce a trochu som oddialila tvár, no stále bola blízko tej jeho. S-sasuke-kun... pošepkala som prekvapeným tónom a pozerala som sa mu do očí.
Ino
Keď som uvidela tých dvoch, potichu som za zasmiala. Odtiahla som toho krpca preč, aby mali súkromie. Hehe... počúvaj ma ty drzí krpec... si z klanu Nara, že? zaškerila som sa.
Celtuslivor Raikage
Poèet pøíspìvkù : 29 Join date : 19. 09. 10
Předmět: Re: Všetko od začiatku... Sun Sep 19, 2010 10:06 pm
Keisui
Jen tak jsem seděl a přemýšlel jsem. Přeci jsem se nemohl vzdát bez boje. Musel jsem přeci bojovat za to, abych se prosadil, ale zároveň... "Nemůžu jí to udělat... Vypadala tak šťastná s tím Kibou," procedil jsem mezi zuby jeho jméno. Ale... Cítil jsem se jako roztržený vejpůl. Rozhodnutí jsem se dohrabat nemohl, proto jsem jen vstal a šel si někam zacvičit.
Tensa Zangetsu Admin , Mizukage
Poèet pøíspìvkù : 65 Join date : 18. 09. 10
Předmět: Re: Všetko od začiatku... Sun Sep 19, 2010 10:11 pm
Sasuke Uchiha
Moje tvář byla blízko té její, cítil jsem jak se nadechuje a vydechuje. Pozoroval jsem ji, hladil ji po vlasech. Konečně přestala brečet. Setřel jsem ji slzu z oka a stále se na ni koukal.
Nagato-san Admin , Tsuchikage
Poèet pøíspìvkù : 47 Join date : 18. 09. 10
Předmět: Re: Všetko od začiatku... Mon Sep 20, 2010 5:42 am
Hachiro Aburame
Tvrdě jsem spal , snad jako každý den .. V tom na mě spadli nějaké knížky a já se okamžitě probudil .. Jakej háájzl .. mě takhle hnusně vzbudil ? Tss.. Sakra debilní knížky a to už je tolik hodin ? Vždyť musím vstávat .. Dořekl a odebral se přímo do kuchyně . Vidím ,že máti už není doma aspoň snídaně tu je .. Pomyslel si a pomalu si sedl ke stolu ,aby se najedl . Po snídani se okoupal pořádně oblekl a vyšel ven z domu .. Tss.. tak dneska bych měl zajít k Hokagemu , ne ? Co já vím .. ještě se mi tam vůůůbec nechce tak se prostě budu jen potulovat .
Předmět: Re: Všetko od začiatku... Mon Sep 20, 2010 5:48 am
Keisui aj Hachiro -> Odrazu sa pri tebe objavil nejaký muž a podal ti zvitok. Všetci Genini sa majú dostaviť do kancelárie.
Ino
Heh... to je vlastne jedno... prišla som ti oznámiť, že sa máš dostaviť k Hokage. usmiala som sa.
Naruto
Opäť som pohľad presunul na Hinatu. Máme zatiaľ troch geninov... Mohli by tvoriť jeden tým ale... Každému zatiaľ priradím iného sensei-a usmial som sa na ňu. dúfam, že dostal každý správu
Sakura
Sasuke-kun... ja... nevedela som čo presne mám povedať. Mno ty vieš... že ja... stále som to zo seba nemohla vykoktať. Odrazu sa pri nás objavil nejaký Jounin a podal Sasukemu zvitok. Mal sa dostaviť k Hokagemu. OMJ ja mu to asi nikdy nepoviem...
Předmět: Re: Všetko od začiatku... Mon Sep 20, 2010 6:33 am
Aburame Hachiro
V momentě , kdy ke mě přišel nějaký ninja a dal mi svitek tak jsem se trošku zašklebil .. Já to věděl ,že budu muset jít do té shnilé kanceláře Hokageho .. Ačkoliv bych si radši dal šlofíka .. No nic tak půjdu .. Dořekl si pro sebe a vydal se směrem k Hokageho budově..
O pár minut později...
Táákže .. Tady jsem měl dofrčet , jo ? Zajímalo by mě jakýho lůzra mi dají jako Senseie.. Kéž by žil aspoň Shino .. Řekl tiše a trošku se ušklíbl , poté se jen vydal do Hokageho kanceláře zaklepal a čekal na odpověď Hokageho..
Celtuslivor Raikage
Poèet pøíspìvkù : 29 Join date : 19. 09. 10
Předmět: Re: Všetko od začiatku... Mon Sep 20, 2010 6:35 am
Keisui
"Jo, jo," pronesl jsem otráveně a převzal si svitek. Ani jsem nijak extra nevnímal, o koho jde, prostě jsem jen poslechl rozkaz a vyrazil k budově Hokageho. Když jsem se tam dostal, počkal jsem chvíli před dveřmi a až poté na ně zaklepal a čekal na vyzvání. Během toho, jak jsem čekal, jsem se snažil co nejvíce zklidnit, abych nebyl nevrlý třeba i na Hokageho, který za nic nemůže.
Předmět: Re: Všetko od začiatku... Mon Sep 20, 2010 6:41 am
Sasuke Uchiha
Přečetl jsem si svitek, který mi dal Jounin. Bylo v něm napsané, že se mám dostavit do kanceláře Hokageho. Smotal jsem ho a vložil si ho do kapsy. Sakuro...musím se dostavit k Narutovi...Šel jsem pomalu ke kanceláře. Ten rámen ale doufám stále platí? zasmál jsem se a pokračoval jsem směrem ke kanceláři.
Předmět: Re: Všetko od začiatku... Mon Sep 20, 2010 6:52 am
Sakura
S úsmevom som prikývla. Hai, Sasuke-kun... otočila som sa a vyskočila som na budovu. Inner Sakura: MUAHAHAHA! Konečne!
Naruto
ďalej... zareagoval som na klopanie. V tej chvíli sa v kancelárií objavila Aiko. Dobre... Už nám chýbajú len dvaja... Ale zatiaľ, určite viete že som vás sem zavolal kôli rozdeleniu do týmov, dattebayo.. usmial som sa a ukázal im papier.
Předmět: Re: Všetko od začiatku... Mon Sep 20, 2010 1:24 pm
Sasuke Uchiha
Dorazil jsem ke kanceláři, devře byli otevřeny tak jsem zatukal a vstoupil. Ahoj Naruto, kývnul jsem na Naruta. V rohu jsem si všiml Hinaty. Hinato... kývl jsem na podzravení ... prohlédl jsem si toho genina co tu stál. Pohledem jsem se vrátil k Narutovi.Co potřebujete ,,,HOKAGE,, sama? Slovo hokage jsem naschvál zdůraznil a zasmál jsem se.
Tora Kazekage
Poèet pøíspìvkù : 45 Join date : 19. 09. 10
Předmět: Re: Všetko od začiatku... Mon Sep 20, 2010 2:33 pm
Yi
Yeaha, vykřikl jsem když se políbíli. Když mě někam zatáhla Ino-prasečino. Tak jsem na ní hodil vážný pohled.Hokage je nuda... Řekl jsem, a dal ruce za hlavu.
Předmět: Re: Všetko od začiatku... Mon Sep 20, 2010 2:57 pm
Ino
Co si to říkal? Na spánku mi naběhli žíly. Pěstí jsem toho spratka flákla po kebuli. Takhle se nemluví o Hokagovi !!!,řekla jsem přísným tonem. Chytla jsem ho za ucho a vedla ho do kanceláře Hokageho.
Tora Kazekage
Předmět: Re: Všetko od začiatku... Mon Sep 20, 2010 3:02 pm
Yi
Téměř jsem veděl že to udělá, na takoví holky jsem měl hodně napřed.Uskočil jsem, a pomalinku se rozešel k Hokageho budově, to na mě neskoušej.... Řekl jsem při odchodu , mohlo to naznačit jasnou větu ,, Každý má svoje city , a měnit je nebudu ".
Předmět: Re: Všetko od začiatku... Mon Sep 20, 2010 5:19 pm
Aburame
Mno už bylo na čase.. Táákže.. Hinata jako můj Sensei ? To tady není žádnej člen z klanu Aburame , kterej by mě mohl aspoň učit technika s broukama ? Navíc ona je z klanu Hyuuga a taky se prý chová , jak dítě.. Ale to jsem jenom slyšel .. neberte mě vážně .. Říkal Hokagemu a ani si nevšiml Hinaty možná proto ,že byl trošku naštvanej..
Předmět: Re: Všetko od začiatku... Mon Sep 20, 2010 5:26 pm
Naruto
Hinata sa nespráva ako dieťa... navrela mi žilka na čele. Eh, počúvajte... pôjdete teraz pekne trénovať...a zatiaľ nemáme Jounina z Aburame klanu...Síce tu je pár adeptov, ale to sa dohodneme potom... povzdychol som si. Každému sen-seiovi som podal zvitok s miestom, kde majú trénovať. Chýba nám tu ešte jeden Genin z klanu Nara, takže toho si prosím nájdi Sasuke.. zasmial som sa. Potom som sa presunul späť za stôl a usmial som sa na Hinatu... Môžete ísť zaškeril som sa.
Předmět: Re: Všetko od začiatku... Mon Sep 20, 2010 5:31 pm
Sasuke Uchiha
Ach, povzdychl jsem si. Určitě bude línej jako Shikamaru, zasmál jsem se. Vyrazil jsem z kanceláře. Všiml jsem si ejdnoho genina který se šoural do kanceláře Hokageho. Popis by seděl. Objevil jsem se před ním z čista jasna. Ehm ty jsi Yi Nara? Zeptal jsem se.
Naposledy upravil Tensa Zangetsu dne Mon Sep 20, 2010 5:34 pm, celkově upraveno 1 krát
Tora Kazekage
Předmět: Re: Všetko od začiatku... Mon Sep 20, 2010 5:33 pm
Yi
Né já jsem Itachi Uchiha... Řekl jsem a povzdychnul si.Achjo...je vidět že se nikdo nezajímá o klan Nara,možná by jím došlo že jsem zatím jedinej Genin z klanu Nara, a to oblečení. Pomyslel jsem si, a začal přemýšlet do předu.
Předmět: Re: Všetko od začiatku... Mon Sep 20, 2010 5:37 pm
Sasuke Uchiha
Uchiha Itachi? Naběhli mi na spánku žíly. Najednou jsem zmizel a objevil se za Yi. Na jeho krk jsem položil kunai a trochu tvrději jsem ho tlačil ke kůži. Tak ty si ze mě budeš dělat srandu? Yi mohl poznat, že jsem ochoten ho i zabít...
Tora Kazekage
Předmět: Re: Všetko od začiatku... Mon Sep 20, 2010 5:39 pm
Yi
Povzdychnul jsem si,když jsem měl kunai u krku.Proč ne ? Vždyť něco jiného než si dělat srandu je nuda. Řekl jsem a můj úsměv nahnal něco hrozného.
Předmět: Re: Všetko od začiatku... Mon Sep 20, 2010 5:45 pm
Sasuke Uchiha
Naklonil jsem se k němu blíž,těsně k jeho uchu a pošeptal mu. Mám pro tebe jednu dobrou zprávu. Jsem tvůj sensei, takže pokud se takhle jako dotěd budeš nadále chovat....tak možná příjdeš o nějakou tu končetinu, rozumíš mi? Kunai jsem vrátil zpátky do brašny,poplácal jsem ho po zádech jako by se nic nestalo. Pojd za mnou...budeme těd trénovat....
Tora Kazekage
Předmět: Re: Všetko od začiatku... Mon Sep 20, 2010 5:47 pm
Yi
Jen tak jsem si pískal,když domluvil .Říkal si něco ? Zeptal jsem se ho nechápavě, a pokrčil oči.
Předmět: Re: Všetko od začiatku... Mon Sep 20, 2010 5:54 pm
Sasuke Uchiha
Tak tohle už bylo dost, doslova mi z uší proudila pára.Objevil jsem se přímo před ním a údeřil ho silně do břicha čímž Yi ztratil vědomí. Hodil jsem si ho na záda a šel na nedalekou trénovací louku. Tam jsem ho pěvně přivázal k jedomu kůlu. Když jsem odtamtu odcházel tam jsem se dábelsky smál.
Naposledy upravil Tensa Zangetsu dne Mon Sep 20, 2010 6:03 pm, celkově upraveno 1 krát
Tora Kazekage
Předmět: Re: Všetko od začiatku... Mon Sep 20, 2010 6:02 pm
Yi
Oběvil jsem se přivázaný na kůlu. Hm... nuda... Řekl jsem.
Předmět: Re: Všetko od začiatku... Mon Sep 20, 2010 6:25 pm
O několik hodin později.
Yi začínal mít hlad a žízen. Celé tělo měl ztuhlé, chytal do končetin křeč.. Navíc ho strašně bolelo břicho od té silné rány.Mohl sporzorovat že se k němu blíží nějaká pěkná dívka.
???
Procházela jsem se paloukem když vidím uprostřed nějakého chlapce přivázaného ke kůlu. Šla jsem pomalu k němu, klekla jsem si na proti jemu a pozdravila ho. Ahoj, co tu děláš? zahihnala jsem se.