Nagato-san Admin , Tsuchikage
Poèet pøíspìvkù : 47 Join date : 18. 09. 10
| |
Tensa Zangetsu Admin , Mizukage
Poèet pøíspìvkù : 65 Join date : 18. 09. 10
| Předmět: Re: Iwagakure no Sato Tue Sep 21, 2010 8:13 pm | |
| Raizo a Raiken
Leželi jsme na střeše jedné budovi a dopřávali si siestu.
Raizo
Silně jsem si zívl, protáhl se a zadíval se po okolí. To je ale nuda....
Raiken
Ty si nechtěl jít trénovat. Mohla být větší sranda. Těd tu místo toho lenošíme na střeše.řekl jsem kysele... | |
|
| Předmět: Re: Iwagakure no Sato Tue Sep 21, 2010 8:45 pm | |
| -> Najednou jste uviděli jen tak z dálky kancelář Tsuchikageho a vzpomněli si ,že je dnes den přidělování do týmu novodobým Geninům . Možná vás napadlo tam jít ,aby jste dostali Senseie , který by vás mohl učit různá jutsu a podobně. | |
|
| Předmět: Re: Iwagakure no Sato Tue Sep 21, 2010 8:59 pm | |
| Raizo a Raiken
Dneska se mi trénovat nechce a výplázl jsem jazyk.Těd jsem si vzpoměl, že se dneska přirazují geninové do týmu,měli bychom tam zaskočit... Mě to taky úplně vypadlo z hlavy... Vstali jsme a vyrazili ke kanceláři. Dorazili jsme před kancelář, silně jsem zatukal a čekal na povolení ke vstupu. | |
|
| Předmět: Re: Iwagakure no Sato Wed Sep 22, 2010 6:45 pm | |
| Orochimaru
Vstupte... Řekl jsem tajemným hlasem a olízl se okolo rtů . Nový Genini ? Vy budete z klanu Fuku ,že ? Zajímavé .. Nejste náhodou jedni z tich na nich jsem dělal experimenty ? Říkal jsem stále svým tajemným hlasem a poté si olízl rty .. | |
|
| Předmět: Re: Iwagakure no Sato Wed Sep 22, 2010 8:53 pm | |
| Raizo a Raiken
Orochimaru sama, řekli jsme společně a uklonili se. Ano Orochimaru sama, to jsme byli my.Koukal jsem se na svého ,,boha,, v jeho přítomnosti jsem se cítil velice štastný, vyzařovala z něj velice temná aura... | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: Iwagakure no Sato | |
| |
|