Shinobi of Destiny
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shinobi of Destiny

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Iwagakure no Sato

Goto down 
2 posters
AutorZpráva
Nagato-san
Admin , Tsuchikage
Admin , Tsuchikage
Nagato-san

Poèet pøíspìvkù : 47

Iwagakure no Sato Empty
PříspěvekPředmět: Iwagakure no Sato   Iwagakure no Sato Icon_minitimeTue Sep 21, 2010 8:07 pm

Iwagakure no Sato Ffff10

Vesnice je vlastně vystavená na horách ,ale to nemění nic na tom ,že je tu vcelku pěkně tedy až na menší mlhu . Všichni Jounini nejspíše čekají koho jim to zase přidělí do týmu . Právě bylo odpoledne a v tomhle městě probíhá právě v tento čas takzvaná " Siesta " ,což znamená ,že nikdo nevychází ven a většinou odpočívá nebo spíš až do večerního dne.

DT : 14 : 23
Návrat nahoru Goto down
Tensa Zangetsu
Admin , Mizukage
Admin , Mizukage
Tensa Zangetsu

Poèet pøíspìvkù : 65

Iwagakure no Sato Empty
PříspěvekPředmět: Re: Iwagakure no Sato   Iwagakure no Sato Icon_minitimeTue Sep 21, 2010 8:13 pm

Raizo a Raiken

Leželi jsme na střeše jedné budovi a dopřávali si siestu.

Raizo

Silně jsem si zívl, protáhl se a zadíval se po okolí. To je ale nuda....

Raiken

Ty si nechtěl jít trénovat. Mohla být větší sranda. Těd tu místo toho lenošíme na střeše.řekl jsem kysele...
Návrat nahoru Goto down
Nagato-san
Admin , Tsuchikage
Admin , Tsuchikage
Nagato-san

Iwagakure no Sato Empty
PříspěvekPředmět: Re: Iwagakure no Sato   Iwagakure no Sato Icon_minitimeTue Sep 21, 2010 8:45 pm

-> Najednou jste uviděli jen tak z dálky kancelář Tsuchikageho a vzpomněli si ,že je dnes den přidělování do týmu novodobým Geninům . Možná vás napadlo tam jít ,aby jste dostali Senseie , který by vás mohl učit různá jutsu a podobně.
Návrat nahoru Goto down
Tensa Zangetsu
Admin , Mizukage
Admin , Mizukage
Tensa Zangetsu

Iwagakure no Sato Empty
PříspěvekPředmět: Re: Iwagakure no Sato   Iwagakure no Sato Icon_minitimeTue Sep 21, 2010 8:59 pm

Raizo a Raiken

Dneska se mi trénovat nechce a výplázl jsem jazyk.Těd jsem si vzpoměl, že se dneska přirazují geninové do týmu,měli bychom tam zaskočit... Mě to taky úplně vypadlo z hlavy... Vstali jsme a vyrazili ke kanceláři. Dorazili jsme před kancelář, silně jsem zatukal a čekal na povolení ke vstupu.
Návrat nahoru Goto down
Nagato-san
Admin , Tsuchikage
Admin , Tsuchikage
Nagato-san

Iwagakure no Sato Empty
PříspěvekPředmět: Re: Iwagakure no Sato   Iwagakure no Sato Icon_minitimeWed Sep 22, 2010 6:45 pm

Orochimaru

Vstupte... Řekl jsem tajemným hlasem a olízl se okolo rtů . Nový Genini ? Vy budete z klanu Fuku ,že ? Zajímavé .. Nejste náhodou jedni z tich na nich jsem dělal experimenty ? Říkal jsem stále svým tajemným hlasem a poté si olízl rty ..
Návrat nahoru Goto down
Tensa Zangetsu
Admin , Mizukage
Admin , Mizukage
Tensa Zangetsu

Iwagakure no Sato Empty
PříspěvekPředmět: Re: Iwagakure no Sato   Iwagakure no Sato Icon_minitimeWed Sep 22, 2010 8:53 pm

Raizo a Raiken

Orochimaru sama, řekli jsme společně a uklonili se. Ano Orochimaru sama, to jsme byli my.Koukal jsem se na svého ,,boha,, v jeho přítomnosti jsem se cítil velice štastný, vyzařovala z něj velice temná aura...
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Iwagakure no Sato Empty
PříspěvekPředmět: Re: Iwagakure no Sato   Iwagakure no Sato Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Iwagakure no Sato
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Iwagakure no Sato
» Kirigakure no Sato
» Kumogakure no Sato
» Sunagakure no Sato

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Shinobi of Destiny :: Hrací místnosti :: Iwagakure no Sato :: Iwagakure no Sato-
Přejdi na: