Shinobi of Destiny |
|
| Tréning v lese- Yi a Sasuke | |
| | Autor | Zpráva |
---|
Ookami Mia Admin , Hokage
Poèet pøíspìvkù : 54 Join date : 18. 09. 10
| Předmět: Tréning v lese- Yi a Sasuke Mon Sep 20, 2010 5:40 pm | |
| | |
| | | Tora Kazekage
Poèet pøíspìvkù : 45 Join date : 19. 09. 10
| Předmět: Re: Tréning v lese- Yi a Sasuke Mon Sep 20, 2010 8:09 pm | |
| Yi
Došel jsem na louku a čekal na ... eh... nevadí...prostě na učitele.Zatim to je nuda, ale to genjutsu ani nevím jak jsem se do něho dostal... * kručení v břiše * .Nejspíš i to jídlo bylo genjutsu achjo ! | |
| | | Tensa Zangetsu Admin , Mizukage
Poèet pøíspìvkù : 65 Join date : 18. 09. 10
| Předmět: Re: Tréning v lese- Yi a Sasuke Mon Sep 20, 2010 8:28 pm | |
| Sasuke Uchiha
Přišel jsem k mému žákovi.Ohaio.. tak tady budeme každý den trénovat. Vytáhl jsem si notýsek a tušku.Tak tedy.. Řekni mi něco o sobě... | |
| | | Tora Kazekage
| Předmět: Re: Tréning v lese- Yi a Sasuke Mon Sep 20, 2010 8:30 pm | |
| Yi
Mé jméno je Yi Nara... jsem vážně línej člověk... a nesnáším lásku... Řekl jsem, a čekal. | |
| Předmět: Re: Tréning v lese- Yi a Sasuke Mon Sep 20, 2010 8:45 pm | |
| Sasuke Uchiha
Eh, jo, pečlivě jsem si všechno zapsal. Tak ... jaké umíš jutsu, jakou máš podstatu, jaký styl boje preferuješ? | |
| | | Tora Kazekage
| Předmět: Re: Tréning v lese- Yi a Sasuke Mon Sep 20, 2010 8:48 pm | |
| Yi
Podstatu nemám...techniky mám klanové.... a na ninjutsu. Řekl jsem a začal si kousat prsty. | |
| Předmět: Re: Tréning v lese- Yi a Sasuke Mon Sep 20, 2010 9:08 pm | |
| Sasuke Uchiha
Jo... dobře, přečlivě jsem si všechno napsal do deníčku.Ten jsem si dal do brašny a vsatl. Takže ... dnes tě naučím jak chodit po kemnu stromu. Nejdůležitější je koncentrace.Musíš se pořádně soustředit. Nashromáždit do nohou tak akorát chakry, pokud by jsi nashromáždil moc tak dřevo praskne a pokud málo.. tak spadneš ze stromu... Je ti to jasný ?? Názorná ukázka. Vyskočil jsem před strom a začal po něm chodit. Poté jsem skočil na zem .... | |
| | | Tora Kazekage
| Předmět: Re: Tréning v lese- Yi a Sasuke Mon Sep 20, 2010 9:48 pm | |
| Yi
Chození po stromě jo ? Zeptal jsem se díval jsem se na strom...Hm...to bude nudný...tréning... Řekl jsem, a díval se na senseie. Byl to pohled ,, Fakt to mám udělat ? " Ale asi to platilo, no co se dá dělat..... Řekl jsem si a naschromaždil chakru do nohou.Rozeběhnul jsem se proti stromu, a prudkou ránou do něho narazil.Můj obličej nahodil tvář bolesti,zklamání, a ztrapnění.Spadnul jsem na zem,ležel jsem na zádech,koukal jsem se na senseie.Čekal jsem že se bude smát,rači jsem ho ignoroval, a znovu si stoupnul.Okey...dáš to...sice to je nuda...ale dáš...nuda... Pomyslel jsem si a zkoncentroval chakru do noh,rozeběhnul jsem se proti stromu, a celí strom proseknul.Spadnul jsem zase na zem,tentokrát mě to už naštvalo.Vybral jsem si další strom,naschromaždil jsem chakru,mysli...je to jako chodit po vodě.... Pomyslel jsem si, a rozeběhnul se proti stromu, jednou jsem se odrazil,ale zase spadnul.Už mi to začalo pulzovat na nervy.Na obličeji se mi oběvila žilka, naschromaždil jsem znova chakru, a rozeběhnul se znova proti stromu.Tentokrát jsem se neodrazil ani jednou nohou...spadnul jsem znova,na zem.Už mi to lezlo krkem, pěstěma jsem začal bouchat do stromu.Uklidni se...uklidni se...chce to vytrvalost...a zkušenost .. ku*va... Pomyslel jsem si,a znovu naschromaždil chakru,rozeběhnul jsem se proti stromu, a snažil se na něm udržet,chvilku jsem popadal kroky,ale zase spadnul.Tentokrát jsem zůstal ležet,zakručelo mi v břiše, a já se chytnul za břicho.Ještě mě bolelo z té rány.Ksou...zbytečné dvě věci mě omezují..., pomyslel jsem si. Pomalu jsem vstal,hodil jsem do stromu několik kunaiů. Naschromaždil jsem chakru, a rozeběhl se proti stromu.Vyskočil jsem nejdříve na kunaie, a pak se snažil přichytit na strom,spadnul jsem.A kunaie taky,vzal jsem kunaie a zase je tam zabodal,pokusil jsem se udělat to samé,naschromaždil jsem chakru, a rozeběhl se proti stromu,skočil jsem na kunaie,a pak se snažil přichytit na strom,už jsem to skoro měl,ale zakručelo mi v žaludku,a já spadnul.Ksou...proč jsem se nenajedl. Řekl jsem, a znovu vstal.tentokrát jsem tam naházel shurikeny, a to samé jsem udělal se shurikenama,naschromaždil jsem chakru, a rozeběhl se proti stromu,skočil jsem na shurikeny,ale ty se podlomili,protože nebyli tak pevný.Kleknul jsem si, a dal přemýšlející polohu.Přišel jsem na menší nápad, naházel jsem do stromu kunaie a na to připevnil lanko,naschromaždil jsem chakru, rozeběhl jsem se proti stromu, a pomalu začal skákat po lanku, a kunaích,a pak jsem se snažil přilepit na strom, ve mžiku jsem si myslel že to zvládnu,ale podlomil se mi kunai, a já spadnul. Zabodal jsem znova kunaie s lankem,pak jsem naschromaždil chakru,a rozeběhl se proti stromu, poskakoval jsem a snažil se přilepit na strom.Chvilku jsem se udržel,ale pak jsem spadnul,dopadnul jsem na nohy,pak mi došlo jak na to.Naschromaždil jsem chakru, a pomalinku přistoupil ke stromu, položil jsem na něho nohu, a snažil jsem se pomalu vejít nahoru,klouzalomi to,protože jsem v tom byl začátečník.Zkoušel jsem to furt do kola,už mě to nudilo,celí to trénování mě nudilo.Začal jsem koncentrovat chakru, pomalu jsem chtěl vyšplhat na horu,ale nešlo to,šlo to těžce,taky to byla hrozná nuda.Zkoušel jsem to dál a dál,věděl jsem že to nedokážu hnedka,ale stále jsem to zkoušel.Docházela mi pomaličku chakra, a já si vydechoval. Zakručelo mi v břiše, a já si sendul pod strom.Bylo mi blbě, jak z trénování tak od žaludku.Koukal jsem na strom,který byl lehce zníčený,pak jsem došel k senseiovi,a řekl.Nemohli by jsme zajít na rámen ? Mám hlad a nudí mě to. Po tom jsem si chytnul břicho,který mi zakručelo,já jsem se akorád zaksichtil.A čekal na jeho odpověď.Zatim jsem si sednul, a s bolestí čekal,přemýšlel jsem zatim o tom.Jak to dokázat,namáhal jsem si hlavu,sice mě to nebavilo.Ale něják jsme to musel udělal,lepší trénovat než se nechat zabít.Pak jsme otočil hlavou na sensei a čekal. | |
| Předmět: Re: Tréning v lese- Yi a Sasuke Mon Sep 20, 2010 10:29 pm | |
| Sasuke Uchiha
Hodně trénoval... navíc, po pravdě řečeno mám taky pekelnej hlad.. dneska jsem nesnídal. Ok jdeme.. Vyrazili jsme k rámen restauraci. Sedli jsme si a já objednal dva extra velké rámeny. ITADAKIMASU, vzal jsem si hůlky a pustil se do jídla. | |
| | | Tora Kazekage
| Předmět: Re: Tréning v lese- Yi a Sasuke Tue Sep 21, 2010 2:44 pm | |
| Yi
Usmál jsem se,když jsem došli k rámen shopu,tak jsem si sendul ke stolu.Když obědnal rámen,tak jsem se do něho pomaličku pustil,vychutnával jsem si tu chuť...Mimochodem...vy jste ? Zeptal jsem se ho,protože mi je docela povědomí. | |
| Předmět: Re: Tréning v lese- Yi a Sasuke Tue Sep 21, 2010 3:51 pm | |
| Sasuke Uchiha
Um.. pusu jsem měl plnou nudlí. Všechno jsem naráz polknul. Otřel jsem si ruku kapesníkem. Já jsem Sasuke... Sasuke UCHIHA. Ty jsi mi taky nějak povědomý.. prohlížel jsem si ho.... | |
| | | Tora Kazekage
| Předmět: Re: Tréning v lese- Yi a Sasuke Tue Sep 21, 2010 4:12 pm | |
| Yi
Cuchiha...Chuchiha...Uchiha..hm...ten klan...nuda. Řekl jsem a zasmál se, pak jsem začal zběsile jíst rámen. | |
| Předmět: Re: Tréning v lese- Yi a Sasuke Tue Sep 21, 2010 4:16 pm | |
| Sasuke Uchiha
Povzdychl jsem se a dál jedl svůj rámen. Budu si muset zvykat. Lidé z klanu Naara jsou vždycky takový... Dojedl jsem rámen, dal jsem nastůl peníze a čekal na Yi až dojí. | |
| | | Tora Kazekage
| Předmět: Re: Tréning v lese- Yi a Sasuke Tue Sep 21, 2010 4:22 pm | |
| Yi
Při jedení rámenu jsem přemejšlel o ... umh...Sa..Sasukem.Pak se mi rozsvítilo.Ten Sasuke Uchiha který je bratrem Itachiho Uchiha...který vyvraždil celý klan Uchiha... a jen tebe nechal žít... hm... už chápu... Řekl jsem, a dojedl jsem. | |
| Předmět: Re: Tréning v lese- Yi a Sasuke Tue Sep 21, 2010 4:54 pm | |
| Sasuke Uchiha
Usmál jsem se na něj. Jop Dneska je to pro dnešek všechno.. zítra se dostav přesně v 7 hodin . A pořádně se předtím najez. Vypařil jsem se,zbyl po mě jen kamenný špalek. | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Tréning v lese- Yi a Sasuke | |
| |
| | | | Tréning v lese- Yi a Sasuke | |
|
Similar topics | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|