Shinobi of Destiny
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shinobi of Destiny

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Tréning pri vodopádoch- Hachiro a Hinata

Goto down 
2 posters
AutorZpráva
Ookami Mia
Admin , Hokage
Admin , Hokage
Ookami Mia

Poèet pøíspìvkù : 54

Tréning pri vodopádoch- Hachiro a Hinata Empty
PříspěvekPředmět: Tréning pri vodopádoch- Hachiro a Hinata   Tréning pri vodopádoch- Hachiro a Hinata Icon_minitimeMon Sep 20, 2010 5:33 pm

Hinata

Premiestnila som sa s tým Geninom k vodopádom.
Postavila som sa pred neho.
Takže... Voláš sa Hachiro Aburame... povedz mi tvoju podstatu a techniky ktoré už vieš... usmiala som sa.
Návrat nahoru Goto down
http://shinobi-of-destiny.roflforum.net
Nagato-san
Admin , Tsuchikage
Admin , Tsuchikage
Nagato-san

Poèet pøíspìvkù : 47

PříspěvekPředmět: Re: Tréning pri vodopádoch- Hachiro a Hinata   Tréning pri vodopádoch- Hachiro a Hinata Icon_minitimeMon Sep 20, 2010 5:36 pm

Aburame

Eeeh... Má podstata je Raiton ještě jsem ji ,ale nějak převážně .. teda téměř vůbec nevyužil ... Schopnosti , které ovládám ? Ovládám základní styly boje klanu Aburame s broukama a jednu takovou parádičku .. Mushi Bunshin no Jutsu . A snad jako jediný člen z klanu nechci zůstat jen u technik s broukama ,ale své schopnosti nějak rozvinout.. Říkal po celou dobu vcelku milým hlasem.
Návrat nahoru Goto down
Ookami Mia
Admin , Hokage
Admin , Hokage
Ookami Mia

PříspěvekPředmět: Re: Tréning pri vodopádoch- Hachiro a Hinata   Tréning pri vodopádoch- Hachiro a Hinata Icon_minitimeMon Sep 20, 2010 5:46 pm

Hinata

Dobre... prikývla som.
Naruto chcel, aby sme začali so základným tréningom. Možno si o ňom už počul. Musíš vyliezť na strom bez pomoci rúk.. povedala som a spravila som pečať.
Prišla som k stromu a bez problémov som vyšla naň hore.
Zastavila som sa dole hlavou na hrubom konári.
Pozerala som sa naňho, a čakala ako zareaguje.
Návrat nahoru Goto down
Nagato-san
Admin , Tsuchikage
Admin , Tsuchikage
Nagato-san

PříspěvekPředmět: Re: Tréning pri vodopádoch- Hachiro a Hinata   Tréning pri vodopádoch- Hachiro a Hinata Icon_minitimeMon Sep 20, 2010 5:51 pm

Aburame

Chození po stromech bez pomocí ruk ? Hmm už jsem to někde slyšel i viděl.. Jednoduše koncetruješ chakru do noh a vylezeš ne ? Ovšem sám vím ,že to bude trvat delší dobu a nebude to tak jednoduché ,ale ok zkusím to . Řekl a začal koncentrovat chakru do noh poté se přiblížil ke stromu a zkusil trošku povylézt.. Očekávaně si nabil hubu po dvou krocích.. Sakra.. takovej trapas.. Pomyslel si
Návrat nahoru Goto down
Ookami Mia
Admin , Hokage
Admin , Hokage
Ookami Mia

PříspěvekPředmět: Re: Tréning pri vodopádoch- Hachiro a Hinata   Tréning pri vodopádoch- Hachiro a Hinata Icon_minitimeMon Sep 20, 2010 6:04 pm

Hinata

Prikývla som na jeho vysvetlenie a zoskočila som dole.
Keď spadol pousmiala som sa.
Hehe, to nevadí, vypadáš ako dobrý študent takže ti to pôjde... zamyslela som sa.
Hmm... myslím že je to lepšie keď sa to každý genin učí samostatne...
Návrat nahoru Goto down
Nagato-san
Admin , Tsuchikage
Admin , Tsuchikage
Nagato-san

PříspěvekPředmět: Re: Tréning pri vodopádoch- Hachiro a Hinata   Tréning pri vodopádoch- Hachiro a Hinata Icon_minitimeMon Sep 20, 2010 6:48 pm

Aburame

Arigato.. Řekl s úsměvem a začal koncentrovat opět chakru do nohou .. Přišel blíže ke stromu a zkusil udělat dva kroky .. Bez výsledků opět spadl a trošku si narazil hlavu.. Sakra .. Ještě ,že to nebere tolik chakry jak jsem si původně myslel.. Pomyslel si a zase začal koncentrovat chakru do nohou šel ke stromu a zkusil pár kroků .. Opět skončil na dvou krocích a spadl.. Že mě to nenapadlo .. Musím mít taky nějakou rampu jako část na rozběh . Šel trošku dál od stromu a začal koncentrovat chakru do nohou poté se ke stromu rozběhl a zkusil vyběhnout ,co nejvíc .. udělal přesně sedm kroků .. a spadl . Kso myslím ,že to začínám chápat .. Možná se mýlím .. Ještě párkrát to budu muset zkusit.. Řekl si tiše a začal koncentrovat chakru do nohou .. zkusil to stejně jako minule tentokrát udělal o krok víc a poté jednoduše spadl . Tss.. Ani na nic nepomyslel a už zase začal koncentrovat chakru do nohou , rozběhl se přímo k stromu a tentokrát dokázal udělat dvanáct kroků , přesto to nestačilo a opět spadl dolů . Hmm.. Zkusím to ještě z větší dálky .. Pomyslel si a šel zase o kousek dál od stromu , koncentroval chakru do nohou a rozběhl se přímo ke stromu .. Udělal přesně dvanáct kroků , jen poté spadl na zem . Už možná vím .. už to možná bude ono .. Opět si pomyslel a koncentroval chakru do nohou , rozběhl se přímo ke stromu a snažil se vylézt ,co nejvýše ,ale podařilo se mu udělat jenom třináct kroků , což nebyl moc velký pokrok .. Nic už ani neříkal a začal koncentrovat chakru do nohou , rozběhl se přímo ke stromu a vylezl ,co nejvýše mohl třináct kroků se mu povedlo udělat stejně jako minule .. Hmm ... už se mi vůbec nechce.. Možná se mi nedaří kvůli mé rychlosti šneka.. Řekl si tiše a trošku se pousmál .. Ještě to zkusím třikrát pak si dám leháro .. V momentě začal koncentrovat chakru do noh a rozběhl se ke stromu zkusil udělat pár kroků a tentokrát pokročil přímo o dva kroky ,ale i tak to bylo málo . Už jen , už jen dvakrát a pak se na to můžu.. .. Soustředil jsem velké množství chakry do nohou a kolmo se rozběhnul ke stromu , hbitě na něj vyskočil a odrážel se jak jen to šlo teď to bylo ještě lepší , než minule už byl téměř u konce a poté začal pomalu padat . Poslední pokus.. a pak už má Sensei smůla , co už .. Nashromáždil opět chakru a rozběhl se přímo ke stromu .. Lepší jak minule to ,asi nebude .. Pomyslel si v běhu .. Pár kroků mu šlo ,ale najednou jich udělal jen přibližně sedm a spadl .. Cože ?! Že by nedostatek mé chakry ? Ksoo .. Tohle je můj limit ? Musím to ještě zkusit , ještě jednou .. Počkat teď mě něco napadlo ! Můžu pomocí mých brouků udělat menší díru do stromu pomocí , které bych se odrazil ,ale musím mít i větší plochu na rozběh .. Zkusím to ze zbytků chakry.. V tom momentě už cítil ,že to vyjde.. " Kikaichu no jutsu " Hachirovi brouci trošku " zmrzačily " strom a udělali tam plochu na krásný odraz.. Neváhal a začal koncetrovat chakru do svých nohou .. rozběhl se ,co nejvíce mohl a když udělal první krok na strom odrazil se pomocí své nohy .. potom už jednoduše pomocí chakry v nohou se odrážel až nakonec stromu .. Mám to . Zařval na Sensei .. Jen mu něco nedošlo v tu dobu se nesoustředil a začal padat na zem .. Jediný člověk ,co ho mohl zachránit byla Hinata .

• Gomene Mínko za tečkování Very Happy Je to můj zlozvyk a za časté opakování slov a taky za střídaní Er a Ich formy Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Ookami Mia
Admin , Hokage
Admin , Hokage
Ookami Mia

PříspěvekPředmět: Re: Tréning pri vodopádoch- Hachiro a Hinata   Tréning pri vodopádoch- Hachiro a Hinata Icon_minitimeMon Sep 20, 2010 6:53 pm

Hinata

Okamžite som skočila pod neho a chytila ho.
To bol perfektný nápad... usmiala som sa.
Ale... Hachi-kun... mal by si to vedieť aj bez toho... Pozívam ťa na Ramen, potom by sme mohli pokračovať... povedala som a pustila som ho opatrne na zem.
...pretože to nieje jediné, čo by sme spolu mali zvládnuť...
Návrat nahoru Goto down
Nagato-san
Admin , Tsuchikage
Admin , Tsuchikage
Nagato-san

PříspěvekPředmět: Re: Tréning pri vodopádoch- Hachiro a Hinata   Tréning pri vodopádoch- Hachiro a Hinata Icon_minitimeMon Sep 20, 2010 6:59 pm

Aburame

Eeeh.. Začervenal se jako paprika.. Arigato .. bez tebe bych se nejspíše sbíral ze země.. Jinak omlouvám se za ty minulé řeči ,co jsem o tobě říkal .. Byl jsem na tebe drzej a ty se kě mě přesto chováš mile.. To oceňuji .. Klidně bych na ten rámen šel.. jestli tedy chceš.. Říkal už důvěrným a milým hlasem.
Návrat nahoru Goto down
Ookami Mia
Admin , Hokage
Admin , Hokage
Ookami Mia

PříspěvekPředmět: Re: Tréning pri vodopádoch- Hachiro a Hinata   Tréning pri vodopádoch- Hachiro a Hinata Icon_minitimeMon Sep 20, 2010 7:05 pm

Hinata

hmm... jasné ideme na Ramen! prikývla som.
A čo sa týka toho čo si hovoril... to je v poriadku... Ja som momentálne veľmi šťastná a to mi nikto nepokazí...á... chcem s každým vychádzať dobre... pozrela som sa naňho a na tvári som mala neustále úsmev.
Dobre... povzdychla som si.
... ide sa na dve veľké porcie Ramenu žmurkla som naňho a pomali som začala kráčať smerom k dedine.
Návrat nahoru Goto down
Nagato-san
Admin , Tsuchikage
Admin , Tsuchikage
Nagato-san

PříspěvekPředmět: Re: Tréning pri vodopádoch- Hachiro a Hinata   Tréning pri vodopádoch- Hachiro a Hinata Icon_minitimeMon Sep 20, 2010 8:47 pm

Aburame

Okey jdeme.. Řekl a oba šli směrem k Ichiraku Ramen oblíbenému obchůdku v celé vesnici...

O pár minut později
Už jsme byli jen pár kroků od Ichiraku Ramen a už jen ta vůně mě lákala jít dál .. a to jsme udělali .. Zdravím .. Eeeh .. No vlastně jsem švorc takže to musím nechat tady na Sensei.. Řekl trošku trapně a vysmátě..
Návrat nahoru Goto down
Ookami Mia
Admin , Hokage
Admin , Hokage
Ookami Mia

PříspěvekPředmět: Re: Tréning pri vodopádoch- Hachiro a Hinata   Tréning pri vodopádoch- Hachiro a Hinata Icon_minitimeMon Sep 20, 2010 9:44 pm

Hinata

Veď som ťa pozvala zasmiala som sa.
Takže dve veľké porcie Ramenu... MUsíš si doplniť energiu... povedala som.
...tréning nebude taký ľahký... usmiala som sa a sadla som si.
Návrat nahoru Goto down
Nagato-san
Admin , Tsuchikage
Admin , Tsuchikage
Nagato-san

PříspěvekPředmět: Re: Tréning pri vodopádoch- Hachiro a Hinata   Tréning pri vodopádoch- Hachiro a Hinata Icon_minitimeTue Sep 21, 2010 4:11 pm

Aburame

V momentě , kdy mi dali rámen na stůl začal jsem pomalu jíst a přitom se díval na Sensei.. Je tak překrásná .. Sakra .. Nikdy jsem o ní neměl říkat takové hnusné věci.. Sice nemám rád hodně lidí ,ale ona je výjimka.. Je to snad jediné ,co mě potěšilo za celou dobu.. Když nepočítám úsměv mé matky . Přemýšlel neustále ve své hlavě a přitom podvědomě jedl svoji porci rámenu .
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Tréning pri vodopádoch- Hachiro a Hinata   Tréning pri vodopádoch- Hachiro a Hinata Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Tréning pri vodopádoch- Hachiro a Hinata
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Hachiro
» Tréning v lese- Yi a Sasuke
» Tréning pri jazere- Keisui a Aiko

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Shinobi of Destiny :: Hrací místnosti :: Konohagakure no Sato :: Okolí Konohy-
Přejdi na: